Woord van de voorzitter


Ongewone periode!

Toen de commissie van de International Sillian Organization afgelopen juni besloot de wedstrijd voort te zetten, wisten we niet wat we konden verwachten. De pandemie haalde ons in toen de jury werd samengesteld. De gezondheidsmaatregelen die werden genomen door de regeringen van de landen waaruit de juryleden afkomstig waren, verhinderden onze bijeenkomst.Daarom hebben we met tegenzin besloten om oordeelkundig te innoveren en een online voting te organiseren.We hebben de gezelligheid en persoonlijke uitwisselingen gemist, altijd zeer verrijkend tijdens het beoordelings weekend. Maar die werden grotendeels vervangen door zeer warme contacten met de juryleden die door deze beoordelingsmethode werden verleid.

Anno 2020 is en blijft de "International Sillian Organization" ongetwijfeld een van de belangrijkste wedstrijden ter wereld. Ondanks deze moeilijke tijden waren jullie met 568 fotografen uit 65 landen om ons de eer te bewijzen en deel te nemen aan ISO2020.
Zo werden er 9.190 foto's voorgelegd aan de deskundige ogen van de juryleden. 

Ik wil mijn hele team van vrijwilligers van harte bedanken voor het essentiële werk dat jullie hebben verricht. Ik wil in het bijzonder Christian Devers bedanken die, na tien jaar voorzitter van de wedstrijd te zijn geweest, de drijvende kracht blijft. 

Deze wedstrijd is van jullie, blijf erover praten, deel onze link zodat we er samen kunnen voor zorgen dat het succes van deze internationale wedstrijd, die me zo nauw aan het hart ligt, en waar alle fotografen hun creaties kunnen delen, nog vele jaren mag blijven duren en groeien. 

Voor het bestuur van fotoclub Double Declic,

Jean-François COGNEAU


Uitslag


Lees meer

Laureaten


Lees meer

Gallerij


Lees meer

De Jury


Lees meer

Federaties


Lees meer


Sponsors


Lees meer