Woord van de voorzitter


Na een editie van 2020 die in de ontwikkeling werd verstoord door de maatregelen opgelegd in de strijd tegen COVID, hebben we dit jaar met genoegen een jurering met een fysieke aanwezige jury kunnen organiseren. Ik wil dan ook de drie juryleden bedanken die gedurende drie dagen met de grootste aandacht alle foto's beoordeelden die jullie hebben ingezonden.

We ontvingen 6.800 foto's van 540 fotografen uit 53 verschillende landen.

Ook dit jaar was ik weer zeer onder de indruk van de grote diversiteit en kwaliteit van de werken die ons toegezonden zijn. Het zijn deze werken en hun auteurs die ISO tot een van de mooiste fotowedstrijden maakt.

De organisatie van deze twaalfde editie van de ISO-wedstrijd zou niet mogelijk zijn geweest zonder de actieve deelname van de leden van Double Déclic. Dank aan het hele team.

Ik kijk ernaar uit om jullie volgend jaar weer te zien voor ISO2022.

Blijf ondertussen gerust over ISO praten, deel onze link zodat we er samen kunnen voor zorgen dat het succes van deze internationale wedstrijd, die ons zo nauw aan het hart ligt, en waar alle fotografen hun creaties kunnen delen, nog vele jaren mag blijven duren en groeien.

 

Voor het bestuur van fotoclub Double Declic,

Jean-François COGNEAU


Uitslag


Lees meer

Laureaten


Lees meer

Gallerij


Lees meer

De Jury


Lees meer

Federaties


Lees meer


Sponsors


Lees meer